“ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ” του Carlo Collodi.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΣΟΥ.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί ξεκινάμε τις πολιτιστικές μας δράσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι ’21 – Κάσος: Ένα νησί, πέντε πελάγη”, με παιδικό θέατρο.
Επιτέλους ήταν αναγκαίο να γυρίσουμε το βλέμμα μας στα παιδιά του τόπου μας, τα οποία δυστυχώς έχουμε αμελήσει πολιτιστικά. Είχαμε την χαρά να φιλοξενησουμε την θεατρική ομάδα “Πασπαρτού”, με επικεφαλής τον ευρηματικό και ταλαντούχο σκηνοθέτη Ηλία Β. Παπαγιάννη ο οποίος παλαιότερα είχε δώσει δείγματα γραφής με την Θεατρική Ομάδα της Καρπάθου.
Ο Βασίλης, η Καλλιόπη, ο Κώστας, η Φένια και η Λιάνα τα παιδιά από την Λάρισα με το ταλέντο τους κατάφεραν αρκετά γρήγορα να απογειώσουν το δύσκολο παιδικό κοινό και όχι μόνο. Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν ενεργά κατά την διάρκεια της παράστασης. Ελπίζουμε ότι αρκετά από αυτά θα μεταφέρουν στην μνήμη τους στιγμές θεάτρου για πάντα. Αυτό είναι το κέρδος μας.

Ευχαριστούμε την Φωτεινή και Φούλα Φραγκάκη για τα χαλιά που μας έδωσαν για τις ανάγκες της παράστασης.

Δευτέρα 19/7 και ώρα 9·00μμ είχαμε τη τιμή να ανοίξουμε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι ‘21» με τις «Περιπέτειες του Πινόκιο» . Ο θίασος μας σας ευχαριστεί για την πρόσκληση και για την υπέροχη φιλοξενία του τόπου σας!! Ευχαριστούμε το κοινό και το θερμό χειροκρότημα του, που θα συνοδεύει τις αναμνήσεις μας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στις δράσεις σας!!!
Καλό μας αντάμωμα!

Με εκτίμηση
«Θεατρική Ομάδα Πασπαρτού»